Orthodontist Gilze Rijen

Wie droomt er niet van rechte tanden en kiezen? Onze orthodontist nabij Gilze Rijen helpt u graag bij het verbeteren van uw gebit. Niet alleen geeft dit uw gebit een nettere uitstraling, ook verbetert het de functionaliteit hiervan. Het gaat het knarsen van uw tanden bijvoorbeeld tegen! Ieder gebit is uniek, waardoor het bij een behandeling in onze orthodontiepraktijk bij Gilze Rijen noodzakelijk is om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Over welke elementen van uw gebit bent u momenteel nog niet tevreden? Vindt u dat uw tanden scheef staan, of hellen deze wellicht te veel naar voren? Wij helpen u bij het verbeteren hiervan.

 

Hulp van een ervaren orthodontist uit Gilze Rijen

Onze orthodontist nabij Gilze Rijen beschikt over de benodigde kennis om een behandeling aan uw gebit uit te kunnen voeren. Zo verzekert u zichzelf van een fraai eindresultaat! Ook hebben de orthodontisten in onze orthodontiepraktijk bij Gilze Rijen een ruime ervaring in hun vak. Een behandeling begint bij ons bij het inventariseren van uw huidige gebit en uw persoonlijke voorkeuren. Op basis van deze inventarisatie stellen we vervolgens een persoonlijk behandelplan voor u op. Pas wanneer u volledig tevreden bent over dit behandelplan, zullen we met de uitvoering hiervan beginnen.

 

Professionele orthodontiepraktijk in Gilze Rijen

Wilt u meer weten over de behandeling bij onze orthodontist nabij Gilze Rijen? Neem vrijblijvend contact op, zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien. We sluiten een behandeling in onze praktijk altijd af met het aanmeten van een uitneembare beugel, of het plaatsen van een spalkje. Een uitneembare beugel of een spalkje voorkomt dat uw tanden en kiezen al snel opnieuw zullen schuiven. Iets wat u wilt voorkomen!

 

Tip: kinderen tot 18 jaar hoeven vaak nog niet te betalen voor behandelingen bij de orthodontist. Kosten hiervoor worden gedekt via de zorgverzekering van het kind. Een tandarts kan uw kind doorverwijzen.